Αρχική Σελίδα

Star United Industry Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. μαγνητών αστεριών ShenZhen, ΕΠΕ είναι ενός Co. από επαγγελματικού κατασκευαστή υψηλής τεχνολογίας για το μαγνήτη NdFeB υψηλής επίδοσης, Ferrite το μαγνήτη και πολλά είδη μαγνητικής λύσης προϊόντων στην Κίνα. Μπορούμε να παρέχουμε μια ευρεία ποικιλία των μαγνητών μαγνητών και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας cOem καθώς επίσης και τα προσαρμοσμένα μαγνητικά προγράμματα, όπως ντυμένος ο λάστιχο μαγνήτης για το φωτισμό, τους αδιάβροχους μαγνήτες, τους μαγνητικούς πίνακες, το μαγνητικό ανυψωτή, τα γραμμικά συστήματα οδηγών, κ.λπ. Κανένας μεγάλος ή μικρός μαγνήτης θέματος καθώς επίσης και ειδικές μαγνητικές συνελεύσεις προϊόντων, το καθιστάμε εύκολο, αλλά και το καθιστάμε μεγάλο.

 

Η μεγάλη ποιότητα, το μεγάλο σχέδιο, και η μεγάλη υπηρεσία είναι τι ακολουθούμε με συνέπεια, όπως το αστέρι εμπορικού σήματός μας, τα μέσα αιώνια, ισχυρά και ανοίγουμε στους πελάτες μας το δρόμο.

 

Σε ShenZhen και Dongguan αντίστοιχα, με τις βάσεις μιας κυριάρχης θέσης παραγωγής και τα ιδρύματα υπηρεσιών, περισσότερο από 100 προσωπικό αυτή τη στιγμή και η ετήσια ικανότητα παραγωγής είναι 6000 τόνοι, οι μαγνήτες μας χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς όπως η αυτοκινητική βιομηχανία, ο μηχανικός εξοπλισμός, τα εργαλεία, το υλικό, η ηλεκτρονική και η ηλεκτρική, βιομηχανία αεροπορίας, η στρατιωτική τεχνολογία, κ.λπ. κάθε γωνία και η γωνία των ζωών μας.

 

Η επιχείρησή μας πέρασε ISO9001: το 2000, σύστημα διαχείρισης ISO14001, όλος ο μαγνήτης συμμορφώνεται με SGS και την απαίτηση RoHS. Τα προϊόντα μας έχουν μια αγορά θέσεων στην Κίνα, την Αμερική, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και την Κορέα, τη Νοτιοανατολική Ασία και την εύνοια βαθειά από τους στην εγχώρια αγορά και διεθνείς πελάτες.

 

Κάτω από διεθνείς, εσωτερικές και την αυτοματοποίηση το περιβάλλον αλυσιδών εφοδιασμού, στις 8 Μαΐου 2018 μαζί με το αστέρι ένωσε τη Co. βιομηχανίας, το ΕΠΕ και τη σύνθετη Co. τεχνολογίας άνθρακα airbus Dongguan, το ΕΠΕ έχτισε μια στρατηγική συνεργασία και θα πραγματοποιήσει την πιό εκτενή συνεργασία για να ικανοποιήσει τους πελάτες και να δημιουργήσει τις διαφοροποιημένες αγορές, να βελτιώσει περαιτέρω τις μαγνητικές συστάδες βιομηχανίας μας, φέρνει μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία συνεργασίας σε κάθε πελάτη.

 

Κάθε μέλος του προσωπικού μας εργάζεται μαζί ομαδικά προκειμένου να κατασταθεί αυτό πιθανό. Υπερηφανευόμαστε για να σιγουρευτούμε ότι το προσωπικό μας είναι πάντα φιλικό και πεπειραμένο στον τομέα εργασίας τους, ειλικρινά υποδοχή όλη η εσωτερική και υπερπόντια συζήτηση πελατών τι χρειάζεστε με το χρήσιμο προσωπικό μας.

 

Είμαστε επίσης πεπειραμένοι γρηγορότερα και αποστολή ασφάλειας αεροπορικώς τη θάλασσα, διεθνή σαφή, και τη χερσαία μεταφορά σε κάθε εκτιμημένους επιχείρηση και πελάτη σεβασμού, ελπίζουμε ότι απολαμβάνετε τα προϊόντα μας όσο απολαμβάνουμε τα σε σας, συναντήστε και συζητήστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο όραμα αύξησής σας! Σας ευχαριστώ για την εξέταση μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Καθιερωμένος το 2008

Ανάπτυξη εργοστασίων: 2009-2020

Κίνα Star United Industry Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Star United Industry Co.,LTD Star United Industry Co.,LTD Star United Industry Co.,LTD Star United Industry Co.,LTD Star United Industry Co.,LTD
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : αστέρι

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

R & D: technical assistance in magnet design

Engineering: CNC and magnetic assemblies

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Star United Industry Co.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Star United Industry Co.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Star United Industry Co.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Star United Industry Co.,LTD Πιστοποιήσεις